Rólunk

A WMI Business a tudatos üzletfejlesztők támogatására jött létre. Hogy segítsünk Benneteket céljaitok elérésében megalkottuk létrehoztuk

WMI Business - Tudatos Üzletfejelsztők közössége

zárt Facebook csoportunkat, ahol bátran tudsz segítséget kérni,bármilyen üzleti kérdéslől legyen szó

MasterMind webinárium sorozatot,

hogy átbeszéljük közösen a fontosabb üzleti témákat, mert együtt könnyebb.

WMI Business Compass üzletfejlesztő csomag,

ami segít üzleti ötleted kidolgozásában és céljaid megvalósításában

Pénzügyi IQ képzést vállalkozóknak, üzletembereknek és döntéshozóknak,

mert ha értesz a pénzügyekhez az szexi

Üzleti tervező eseményeinket,

hogy segítsünk Nektek kihozni a legtöbbet vállalkozásotokból

Ötletből üzlet munkafüzetünket,

hogy arra motiváljunk mindenkit, azzal foglalkozzon, amiben kis energia befektetéssel nagy sikereket tud elérni ésmég élvezi is

Ingyenes vállalkozásfejlesztő check list-et,

hogy fel tudd mérni, hogy tudod kihozni a legtöbbet vállalkozásodból

BEMUTATKOZÁS

Vági Margit vagyok a WMI Business alapítója. Több mint 10 éve foglalkozom vállalkozásfejlesztéssel. Az  induló vállalkozásoktól a nagy tőzsdei cégekig több száz cég üzleti tervének megvalósításában segítettem.

Nagyon szeretek tanítani, korábban közgazdász hallgatónak tanítottam pénzügyi tervezést, üzleti tervezést, vállalatértékelést és vállalati pénzügyeket. Szeretném olyan formába önteni a vállalkozók és üzletemberek számára hasznos pénzügyi és üzleti tervezési ismereteket, hogy azt bármikor bárhol meg lehessen tanulni, különösebb előképzettség nélkül is.

Üzleti tanácsadóként 300+ ügyfél, 600+ képzésnap, 200+ üzleti terv, 5000+ óra üzleti konzultáció után indítottam el saját vállalkozásomat, hogy minél több vállalkozás számára elérhetővé tegyem az üzleti tervezéshez és célok megvalósításához szükséges alapokat.

Az üzleti ötlet kidolgozásától a nagy nemzetközi tranzakciókig dolgoztam a folyamatok kialakításán és megvalósításán is 20+ különböző iparágban. A változatosság nem csak gyönyörködtet, de fejleszti is az ember gondolkodását. Célom, hogy egyszerű és érthető formában adjam át Nektek az üzletfejlesztéssel kapcsolatban szerzett fontosabb tapasztalataimat és minden fontos tudnivalót, amire minden vállalkozónak szüksége lehet.

KÜLDETÉSÜNK

A WMI Business célja a vállalkozók fejlődésének támogatása, segítünk Neked céljaid elérésében.

Együtt könnyebb!

Hiszünk benne, hogy az üzleti életben a szerencse a lehetőség találkozása a felkészültséggel, melynek hatalmas jelentősége van.

Online és személyes eseményeinket, képzéseinket és üzletfejlesztő termékeinket úgy alkotjuk meg, hogy megkönnyítse és előkészítse az üzleti sikerhez vezető utat.